Milyen hasznom származhat ha jelentkezem cikkírónak?...                                                                           Estleges hátrány?   ... Nincs!
1, Népszerűsíthetem/reklámozhatom magam ingyen !
2, Írásaimat többezren olvassák !
3, Barátaim/rokonaim/munkatársaim láthatják cikkeimet !
4, Nem kell fizetnem webtárhelyért és weboldalért  !
5, Kellemes  és hasznos időtöltés !
6, Valódi és álnéven is kipróbálhatom magam ! 
7, Képeimet és kedvenc videóimat is elhelyezhetem/összegyűjthetem és nem kell keresgélni !
 
 
Ki írhat cikket? Bárki. Magyar és nem magyar állampolgár, aki elmúlt 18 éves.      
A megadott adataimmal mi történik? A törvény által meghatározott védelmet garantálja a mainet.
Egy cikknek milyennek kell lenni? Bármilyen lehet. Pl. Családi utazásról, élménybeszámoló, csak adatokat tartalmazó, buliról szóló, vélemény egy dologról/eseményről, Gépek/műszaki cikkek "tudásának" leírása, egy jó játékról szóló leírás, milyen búturokat kedvel, növények a kertben, mozizás, amihez nagyon ért a cikkíró pl. számítástechnika, receptek, autók stb....minden és bármi. Minimum 2 db kép feltöltése kötelező. Képek nélkül a cikket nem fogadjuk el.
Milyen hosszú legyen egy cikk?..Önre bízzuk. 3 mondattól több száz oldalig terjedhet.
 
Mit nem tartalmazhat egy cikk?  A mainet.hu oldaláról kivülre mutató linket/hivatkozást. Másolt szöveget. Jogvédelem alatt álló képet.
 
Az elfogadott rövid cikkekért 300 Ft-ot fizet a mainet.  A felhasználói felületen nyomonkövethető minden cikk. ( Hobby, kedvtelés, egy kis jövedelem kiegészítés. Esténként 2-3 cikk megírása 20-30 ezer forint-ot jelent havonta.  A legnívósabb cikkíróknak emeljük a tiszteletdíját egy külön megállapodás keretein belül.)
 
Kifizetési minimum: Kizárólag banki utalással  1500.-Ft. ( Kevesebb összeget nem áll módunkban utalni. Ezt, kérjük vegye figyelembe!)
Kiemelten FONTOS!
Kérjük vegye figyelembe! Az első cikket PRÓBA CIKKNEK tekintjük, ezért bérezés/fizetés nincs, de a mainet oldalain megjelenhet.
 
A cikkírásra jelentkezés lehetősége korlátozott és időszakos. Éljen a lehetőséggel!    
 

      Kedves Jelentkező!

A mainet oldalára Ön is írhat cikket. Bármelyik kategóriában publikálhat. Jelentkezzen cikkírónak. Miután regisztrált oldalunkra, küldünk egy emailt, amellyel megerőssítheti szándékát. Ekkor még nem lehetséges a cikk megírása. Rövid időn belül a mainet.hu szerkesztője elfogadja vagy elutasítja a jelentkezését. A következő okok niatt utasítunk el jelentkezést: Ön még nincs 18 éves,  jelentkezéskor megadott kategóriában nincs igény - jelenleg- cikkekre..stb. Amennyiben elfogadásra kerül jelentkezése, már írhat is cikket a belépést követően az erre kialakított webes felületünkön. A megírt cikket beküldi ( weboldaluinkon keresztül). A szerkesztő átnézi a cikket és elfogadja vagy elutasítja. Az elfogadást követően kikerül a mainet oldalaira. Kérjük a cikk pontos megírását illetve a hozzátartozó képek feltöltését, mert a beküldést követően nincs lehetőség módosításra. Fontos! A megírt cikk szerzői jogok vonatkozásában a mainet.hu tulajdonába kerül. Kérjük ennek tudatában készüljön el a cikk. A megírásra kerülő cikknek egyedinek kell lennie. Másolt szöveg nem megengedett. A feltöltésre kerülő képek/fotók nem lehetnek jogvédettek. A mainet.hu fent tartja a jogot a cikk helyesírási/külalaki hibáinak javítására és a csatolt képek méreteinek megváltoztatására/javítására, továbbá a cikk publikálásának visszavonására. További fontos feltétel: A cikkek nem tartalmazhatnak uszító, durva, mások jogait és emberi mivoltukat sértő kifejezéseket, utalásokat és mondatokat.

A mainet egy információs képes magazin, amelyen adatokat, véleményeket is szivesen fogadunk a tárgyilagos cikkek mellett. 

Köszönjük érdeklődését és várjuk jelentkezését.

Mainet.hu